© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Yhteistyössä:

Olen Laura Kääriäinen ja siperianhuskyjen kanssa olen harrastanut vuodesta 2008. Sawo Husky on perustettu vuonna 2014, kun aloin saada kyselyitä lähtisinkö ajeluttamaan huskyilla erilaisiin tapahtumiin? - No miksipä ei! Ja siitä se ajatus sitten lähti. Meillä työkentelee parikymmentä innokasta siperialaista, joilla kaikilla on oma tehtävänsä. Tosin muutamalla eläkeläisellä  sohvan lämmittäminen on pääasiallinen leipätyö. Koirien hoidosta minä vastaan pääasiallisesti .Tällaisen koiralauman ylläpitäminen ei kuitenkaan onnistuisi ilman suurta apua, jonka saan avopuolisoltani Villeltä. Yhdessä pidämme huolen tarhojen kunnosta, rakennamme eristetyt kopit ja puuhastelemme kaiken sen kimpussa, mitä haskitarhan pyörittäminen päivittäin vaatii. Ville myös huoltaa kaiken mönkijästä pakettiautoon. Lisäksi pihapiirissä puuhastelee poikamme Ilkka, joka auttelee koirien ruokinnassa ja tarhojen siivoamisessa.

 

Tiimiin kuuluu myös yhteistyöeläinlääkärivastaanotolla Punaturkissa työskentelevä klinikkaeläinhoitaja Sini Taskinen, joka auttaa kaikessa koiriin liittyvässä ja toimii myös vapaaehtoisena apuna safareilla.

Safarien lisäksi käymme koirien kanssa keskipitkänmatkan koiravaljakkokisoissa. Menestystäkin on tullut, vuosina 2017 sekä 2018 suomen cupin voitto sekä MM pronssia 2018.

Meillä koirat hoidetaan rakkaudella pennusta eläkeläiseen. Koirat saavat päivittäin liikuntaa tarhojen ulkopuolella kaikkina vuoden aikoina ja ne ruokitaan laadukkaalla Powerlinen X-tra ruoalla sekä lihalla. Lisäksi koirat saavat kalaa, luita ja luomu kananmunia.

Tervetuloa tutustumaan Sawo Huskyn ja Jääkauden kennelin nettisivuihin

Terveisin: Laura, Ville, Ilkka, Sini ja koirat!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now